Hojnosť radosti

„Úsmev, úsmev, to je šanca premenená…“ napísali dve klientky hneď po sebe ako reakciu na tento článok. Je to tak. Nestojí nič, a dokáže zmeniť život.
Spln v polke novembra spustil pre mňa celú hŕbu zaťažkávajúcich skúšok. Ako som počúvala ľudí okolo seba, tak som nebola jediná. Už dávno som nezažila tak ťažké dni, a tak ťažký pocit tela.

Pokračovať v čítaní


Nechať prísť vs. byť aktívny

Poznáte tie múdre myšlienky o tom ako nechať veci plynúť? Dokonca sa v slovenčine usídlil anglický výraz byť vo „flow“. Vždy mi naskočí otázka – ako vlastne na to?

Zdroj obrázku: https://www.zazzlemedia.co.uk/blog/content-flow-visualisation/

Pre mňa je veľmi tenká čiara medzi tým kedy nechať k sebe prísť a kedy vykonať aktivitu. Na jednej strane viem, po akých veciach, zážitkoch a pocitoch túžim (volá sa to aj ciele). Na strane druhej viem, že keď veci nechám k sebe prísť objavia sa ešte v lepšej podobe. Neustály súlad. Čím ďalej tým viac som citlivejšia voči pocitom môjho tela. Je ako radar a Vlnové pohyby ho neustále vylaďujú. V poslednej dobe môj radar začal vydávať varovné signály.

Pokračovať v čítaní

Zázračný soľný kúpeľ chodidiel

Jednou z najdostupnejších a zároveň najúčinnejších spôsobov ako uľaviť telu, a dovolím si tvrdiť aj duši, každý deň je začať aktívne používať soľný kúpeľ – chodidiel či celého tela.

Zdroj obrázku: Can Dead Sea Salt Help My Psoriasis? healthline.com

Ja osobne bez neho už nezaspím. Hlavne po náročnejšom pracovnom, či aktívnom dni. Každý u nás doma vie, že keď si „močím nohy“ tak mám svoj večerný wellness a môžu aj bagre padať.

Pokračovať v čítaní

Australian Kuranya – utíši nekonečný tok myšlienok

Dnešný zážitok s esenciálnym olejom Australian Kuranya ma inšpiroval k tomu, aby som sa konečne založila blog. Chystám sa na neho už roky. Toť na úvod, prečo je tento článok úplne prvý v poradí!

Kuranya = dúha

Australyan Kuranya – „kuranya“ znamená v preklade dúha. Hrátky farieb, jednorožce, trpaslíkovia na konci dúhy čakajúci s kýblikom zlata. Už môžete šípiť ako geniálna je táto zmeska. Kúpila som ju, pretože som raz pričuchla k podobnej austrálskej zmesi Australian Blue.

Pokračovať v čítaní